We onderkennen allemaal het belang van duurzame mobiliteit. Met mobiliteit breng je mensen bij elkaar. En precies dat is wat we doen met ElektriciTijdrit!

Hoe kunnen we jouw organisatie helpen?

We gaan graag in gesprek om te horen welke boodschap je wilt communiceren en wat je wilt bereiken bij welke doelgroep. Vervolgens maken wij een plan op maat hoe we ElektriciTijdrit kunnen inzetten zodat jouw boodschap aan komt bij jouw doelgroep.

Mogen we je inspireren?

confucius1 2x

 

Kennisdelen was nog nooit zo leuk!

Natuurlijk, je kunt doen wat je altijd al deed. Dan weet je wat je krijgt. Maar waarom niet een duurzaam event organiseren, waarbij deelnemers groepsgewijs zelf duurzame mobiliteit ervaren, met eigen ogen duurzaamheidsprojecten aanschouwen en na afloop bij elkaar komen. Heb je enig idee hoeveel energie dat oplevert? Wij wel...

Wat zijn de 7 succesfactoren van ElektriciTijdrit?

 • De neuzen dezelfde kant op
  Een gesprek met zijn tweeën in de auto is anders, dan met zijn tweeën aan een tafel. Waar het precies aan ligt weten we niet, feit is dat de neuzen in de auto makkelijker dezelfde kant opwijzen
 • Competitie
  Niet iedereen geeft het openlijk toe, maar de meeste mensen vinden het wel leuk als er punten te verdienen zijn. 
 • Real life
  Niks is zo krachtig als met eigen ogen op lokatie zelf vast stellen wat er al gebeurd is.
 • Collectief
  Na afloop hebben alle deelnemers een gemeenschappeljke ervaring: ze hebben jouw evenement doorleefd. 
 • Kennisdeling
  Natuurlijk kunnen we deelnemers van terrasje naar terrasje sturen. Als jij dat per sé wil. Maar waarom zou je ze niet een lange trip laten ervaren waarbij ze slim moeten laden? Of een tour waarbij ze ontdekken dat ze veel verder komen dan gedacht? Of een tour waarbij ze meerdere vervoersmodaliteiten (deelmobiliteit? openbaar vervoer?) moeten gebruiken? Elk evenement maken we op maat!
 • In het nu
  Natuurlijk kun je vooraf en achteraf theoretische bespiegelingen op elke tour loslaten. Graag zelfs! Want als je zaken analyseert, kun je ze verbeteren. Maar met elke ElektriciTijdrit laten we zien wat er al kán.
 • Exposure
  Natuurlijk kun je een besloten evenement organiseren. Maar als je deelnemers online te volgen zijn, waarom zou je dan niet je hele sociale netwerk inschakelen en/of uitbreiden?

De kracht van herhaling

We hadden het al gezegd, maar we herhalen het: we maken elk evenement op maat!

Meer weten?

Een goed gesprek is slechts één kop koffie van je verwijderd. Onze adviseur maakt graag met je kennis. Dat kan in real life, of via video. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 6 41 28 90 84 (Arjan de Putter).