Omdat de iOS-app nog in het Apple Store goedkeuringsproces zit, moet deze worden gedownload via een andere 'Store'

Nu moet WeMa Store worden bevestigd als 'vertrouwde partij':

• Instellingen
  • Algemeen
  • Apparaat Beheer WeMa Mobile B.V.>
  • Vertrouw 'WeMa Mobile B.V.'
  • Bevestig alle vragen

WeMa Store is nu geïnstalleerd op je iPhone en een vertrouwde partij. Nu kun je de iOS-app van Track Me downloaden:

• Open de WeMa Store
    • Gebruiker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    • Wachtwoord: TR4CKM3
  • Download
  • Bevestig alle schermen

De apps van ElektriciTijdrit zijn vernieuwd!

iOS (aanbevolen)

Android (beta)

De iOS-app bevat volledige functionaliteiten en zit nu in het reviewproces van de Apple Store De Android-versie heeft nog niet alle functionalteiten (video's uploaden is nog niet mogelijk). Een juiste werking van de app kan niet in 100% van alle gevallen worden gegarandeerd. Neem in geval van twijfel contact op met de helpdesk.

Installatie

Ga vanaf je smartphone naar https://wemamobile.nl/store

Klik op 'Download'

Bevestig alle vragen

Veiligheidscontrole

WemaStore moet  worden bevestigd als een vertrouwde partij:

• Instellingen
  • Algemeen
  • VPN en apparaatbeheer >
  • Vertrouw 'WeMa Mobile B.V.'

Veiligheidscontrole

• Bevestig de vragen tijdens de installatie

Downloaden van ElektriciTijdrit-app via WeMa Store

Open WeMa Store:

User = Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Password = TR4CKM3

Download

Bevestig alle vragen

Om de ElektriciTijdrit app te gebruiken stuurt de organisatie een inlogcode naar elke team captain.

© 2018 Elektricitijdrit.nl, een activiteit van Fast Concepts en Masters of Media.